1.

Višedisciplinarnost i jednostavnost

2.

Vođenje evidencija

3.

Praćenje rokova

4.

Analiza troškova

5.

Kreiranje izvještaja

6.

Pregled zaposlenika

7.

Pregled poslovnica

8.

Dokumenti i alati

9.

Praćenje zakonskih promjena

10.

Neograničen broj unosa

11.

Neograničen broj korisnika

12.

Korisnička podrška

Višedisciplinarnost i jednostavnost

Evidpro omogućava praćenje i vođenje obveza propisanih zakonom iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i sanitarne kontrole. Osim vođenja zakonskih obveza, Evidpro će za Vas brinuti i o najčešćim svakodnevnim obvezama poput ugovora o radu, ugovora o najmu, ugovora o pružanju usluga, tehničkom pregledu i redovitom održavanju vozila,...

Jednostavnost korištenja glavna je odlika Evidproa. U suradnji s vodećim portalom za zaštitu na radu i zaštitu od požara - zastitanaradu.com.hr, razvijeno rješenje eliminiralo je unos nepotrebnih podataka čime se Vama štedi vrijeme, ali pojednostavljuje vođenje evidencija i praćenje zamršenih propisa.

Vođenje evidencija

Vođenje evidencija je centralizirano - svi Vaši podaci nalaze se na jednom mjestu.

Praćenje rokova

Evidpro, jednom instaliran, radit će neprimjetno u pozadini Vašeg računala. U slučaju da uskoro ističu određene obveze obavijestit će Vas o tome i obaviještati dok mu ne naznačite da je navedena obveza riješena.

Koliko unaprijed želite da Vas upozori ovisi Vama - slobodni ste unijeti onaj broj dana za koji mislite da bi mogli organizirati prikupljanje ponuda i izvršavanje obveze na vrijeme.

Analiza troškova

Analiza troškova zakonskih obveza spada među najkorisnije opcije programa. Uz svaku trenutnu obvezu možete unijeti i njen trošak i tvrtku koja ju je odradila. U slučaju obveza koje su periodičke, ovo Vam olakšava planiranje financijskih izdataka prilikom njihova izlaženja. Za sve obveze koje su pred isticanjem možete pregledavati njihove troškove i napraviti izvještaj koliki troškovi Vas očekuju u nadolazećim mjesecima, prema zakonskoj regulativi i prema poslovnicama Vaše tvrtke.

Kreiranje izvještaja

Evidpro omogućava brzo i jednostavno kreiranje izvještaja. Moguće je kreirati izvještaje prema poslovnicama, nadolazećim obvezama, područjima i još više kako bi mogli planirati buduće financijske obveze, imati uvid u sve dosad ispunjene obveze, izraditi prilog prijavama na natječaje i još više od toga. Sve se radi u par klikova - na taj način više vremena možete posvetiti struci, dok praćenje datuma, evidencija i računanja prepustite programu.

Pregled zaposlenika

Evidpro omogućava i vođenje evidencije o zaposlenicima, bilo trenutnih ili bivših zaposlenika. Uz osnovne podatke, uz Evidpro možete pratiti i dodatna usavršavanja zaposlenika, program će automatski računati radni staž zaposlenika uzimajući u obzir prethodni radni staž i radno vrijeme koliko je zaposlenik proveo u Vašoj tvrtci te imate uvid u sva osposobljavanja sukladno Zakonu o zaštiti na radu.

Pregled poslovnica

Ako Vaša tvrtka posluje kroz više poslovnica kroz Evidpro možete korisnicima, kroz definiranje razina pristupa, dodijeliti mogućnost vođenja evidencija samo za njihovu poslovnice (npr. voditelji poslovnica), vođenje evidencija za više poslovnica (npr. regionalni voditelji) i pregled nad kompletnim evidencijama za sve poslovnice, na razini tvrtke.

Dokumenti i alati

Osim vođenja evidencija o zakonskim obvezama, kroz Evidpro možete pregledavati i izrađivati popratnu dokumentaciju poput pregleda i izrade uputnica za liječnički pregled, pregled i izradu prijave ozljeda na radu, pregled i izradu novih obavijesti za ozljedu na radu, pregled i izrada godišnjih izvještaja o ozljedama na radu, pregled i izradu novih prijava gradilišta. Također, osim zaštite na radu, u području zaštite okoliša moguće je pregledavati i izrađivati nove ONTO, ONTOBA, ONTOU i ONTOG obrasce.

Osim izrade dokumentacije, na raspolaganju imate i kalkulator vatrogasnih aparata, alat s kojim ćete moći izračunati koliki broj vatrogasnih aparata Vam je potreban u pojedinim prostorima Vaše tvrtke, ovisno o veličini prostora i djelatnosti koja se u njima obavlja.

Praćenje zakonskih promjena

S Evidproom ste uvijek u tijeku s promjenama zakonske regulative - Evidpro je programsko rješenje razvijeno u suradnji s portalom zastitanaradu.com.hr i minimalnitehnickiuvjeti.hr, vodećim portalima za zaštitu na radu i zaštitu od požara i sanitarnu kontrolu u Hrvatskoj. U suradnji s njima pratimo promjene zakonske regulative i pravovremeno Vas obaviještavamo o svim promjenama kako bi se mogli prilagoditi.

Neograničen broj unosa

Kroz Evidpro moguće je voditi računa o jako velikom broju obveza - broj unosa je neograničen. Bilo da radite u tvrtci koja ima jednu poslovnicu ili tisuću njih - broj unosa je neograničen.

Neograničen broj korisnika

Evidpro nema ograničenja u broju korisnika koji ga mogu koristiti. Unutar Vaše poslovnice možete pristup i uvid u zakonske obveze dozvoliti svima ili samo određenom broju korisnika - odluka je na Vama.

Korisnička podrška

Naša korisnička podrška uvijek Vam je dostupna i osigurat će da cijeli proizvod funkcionira savršeno.