Evidpro nagrađen brončanom plaketom

Evidpro nagrađen brončanom plaketom

Softversko riješenje Evidpro nagrađeno je brončanom plaketom na međunarodnom sajmu inovacija Arca 2015.

Sudjelovanje na međunarodnom sajmu inovacija Arca 2015., za mladi tim entuzijasta, rezultirao je brončanom plaketom. Kreatori programa Danijel Vranešić i Marko Kasunić, uložili su više od godinu dana kako bi programsko rješenje Evidpro prilagodili za krajnje korisnike, velike i male tvrtke. Program vodi evidencije iz područja zaštite na radu, zaštite okoliša, zaštite od požara, ugostiteljstva i trgovine.

Prostor na sajmu omogućili su im Obrtnici grada Zagreba, s obzirom na to da je Danijel vlasnik obrta za računalne usluge E-start, pod kojim EVIDPRO i djeluje. Na sajmu je bilo zastupljeno više od 200 inovacija i konkurencija je zaista bila velika. "Jako smo sretni što smo nastupili na ovoj izložbi i približili našu ideju poduzetnicima i posjetiteljima. Počašćeni smo što je naša inovacija osvojila nagradu i nadamo se kako će nam to dati još jači vjetar u leđa" izjavili su Danijel i Marko.

Iako su prijatelji još od srednjoškolskih dana, a danas diplomirani inženjeri elektrotehnike, u zajednički posao su krenuli prije nepune dvije godine. Do danas su Evidpro prepoznale mnoge renomirane tvrtke diljem Hrvatske i pohvale ne prestaju stizati.

"Nakon gotovo 6 mjeseci korištenja Evidpro se pokazao kao najbolji alat za organizaciju zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša koji sam do sada probao. Kako se broj zaposlenih u poduzeću bliži brojci 200 te broj poslovnica raste iz dana u dan, bez ovakvog alata bi bilo nezamislivo držati sve pod kontrolom. Potrebno je samo urediti bazu podataka i alat praktički sve sam odrađuje. 
Sve pohvale za software a pogotovo developeru Danijelu koji je na raspolaganju kada god zatreba. 
Ako želite pouzdani alat koji će zadovoljiti sve vaše potrebe svakako pokušajte sa Evidpro." Hrvoje Rukelj, stručnjak zaštite na radu

 

 

 

Datum: 05. 04. 2016

Kategorije: novosti, Evidpro nagrađen brončanom plaketom

Ključne riječi: brončana plaketa, brončana nagrada, evidpro, programsko rješenje, zaštita na radu