Praćenje troškova zakonskih obveza uz Evidpro

Praćenje troškova zakonskih obveza uz Evidpro

Evidpro pruža jedinstvenu mogućnost praćenja troškova obveza iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i sanitarne kontrole.

Ispunjavanje zakonskih obveza predstavlja određeni trošak za svakog poslodavca. U najboljem slučaju taj trošak odnosit će se samo na provedbu potrebnih ispitivanja i izradu zakonski propisane dokumentacije i primjenu metoda smanjivanja rizika na radnom mjestu i poslovnom procesu, a ako se to ne čini na odgovarajući način i u zakonski propisanim rokovima inspektor ima ovlasti izdavanja kazne poslodavcu zbog nepridržavanja propisa. Osim toga, može čak i zabraniti rad na stroju/postrojenju ili radnom procesu dok se ne osiguraju minimalni propisani uvjeti sigurnosti.

Osiguranje ažurnosti obveza iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša, sanitarne kontrole i svakodnevnih obveza pruža Evidpro. Uz Evidpro možete jednostavno organizirati Vašu postojeću dokumentaciju i pratiti gdje se nalazi, a Evidpro će Vas na vrijeme upozoravati o skorašnjem isteku pojedinih dokumenata. Na taj ćete način moći na vrijeme osigurati ponude i provesti ponovna ispitivanja ili dati ponovno izraditi potrebnu dokumentaciju. Uz pravovremeno obavještavanje također će Vas upozoriti na trošak koji ta obveza predstavlja Vama i Vašoj tvrtci. Tako ćete uz Evidpro imati i uvid u nadolazeće troškove zakonskih obveza i moći ćete ih planirati za željeni period (sljedećih mjesec, dva, kvartal, polugodište, godinu...). Na ovaj način olakšano Vam je planiranje financijskih izdataka Vaše tvrtke, a osim toga raspolagat ćete s okvirnom cijenom i znati ćete kakvu cijenu očekujete na budućim ponudama. Ova mogućnost daje Vam bolji uvod u Vaše troškove i vrlo je važan alat kod prijavljivanja Vaše tvrtke na natječaje za dobivanje sredstava iz fondova Europske unije i drugih.

Datum: 19. 09. 2014

Kategorije: zakonske obveze, trošak

Ključne riječi: zakonske obveze, trošak, zaštita na radu, zaštita od požara, zaštita okoliša, sanitarna kontrola