EVIDPRO - vođenje zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša, sanitarne kontrole / Evidpro - vođenje obveza

Evidpro - program za vođenje zaštite na radu

Što je Evidpro?

Evidpro je programsko rješenje namijenjeno poduzetnicima i obrtnicima za lakše praćenje zakonskih obveza iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša, sanitarne kontrole i svakodnevnih obaveza.

Uz Evidpro vođenje zaštite na radu i ostalih zakonskih obveza znatno je jednostavnije. U program unosite osnovne podatke koji predstavljaju svaku Vašu obavezu - ispitivanje, osposobljavanje, dokumentaciju, rok trajanja i troškove, a program dalje radi za Vas.

Prije isteka svake obaveze diskretno će Vas upozoriti, a upozorenje o skorašnjem isteku određenih obaveza dobit ćete i na Vašu e-mail adresu.

Evidpro je rješenje koje je razvijeno u suradnji sa poslodavcima i stručnjacima zaštite na radu, a preporučaju ga i djelatnici portala zastitanaradu.com.hr, vodećeg portala u Hrvatskoj iz područja zaštite na radu.

 

Prednosti

Ono što odlikuje program je njegova jednostavnost i lakoća korištenja. Program je razvijan za poduzetnike, a količina podataka koja se treba unositi je minimizirana kako bi se postigla što veća učinkovitost, ne gubeći pri tom na važnosti i pazeći na svaku zakonsku stavku. Uz Evidpro vrlo ćete lako organizirati i upravljati rokovima zakonskih obveza koje su pri tom centralizirane radi bolje organizacije i lakšeg pristupa. Kroz program možete i sami izrađivati i voditi evidenciju o raznim obrascima (uputnice za liječničke preglede, prijava ozljeda ili profesionalnih bolesti, izrada evidencije o vatrogasnim aparatima, izrada ONTO, PGO-PO, PL-PPO, PL-SPO i još mnogih drugih obrazaca).

Evidpro pruža mogućnost praćenja i sanitarnih propisa kako bi mogli upravljati obvezama i rokovima vezanim uz sigurnost hrane te ostalih sanitarnih obveza.

Svi korisnici koji se odluče i ugovore održavanje programa, osim osnovnih nadogradnji, bit će i u toku sa svim zakonskim izmjenama jer ih mi pratimo za Vas.

Praćenje troškova

Evidpro svojim korisnicima pruža dodatnu pogodnost - praćenje troškova zakonskih obveza. Znamo da svaka obveza predstavlja neizbježni trošak, a Evidpro ih pamti za Vas kako bi sljedeći puta imali uvid u okvirne cijene svake ispunjene obveze. Također, kroz program možete izrađivati financijske izvještaje i predviđati buduće troškove za željeni period. S Evidproom, kroz praćenje rokova i troškova, imat ćete potpunu sliku u sve Vaše obveze pa, osim što ćete znati kada nešto ističe, znati ćete i koliko košta.

 

Kliknite ovdje i javite nam se za prezentaciju programa i besplatnu demo verziju!

 

Evidpro - preporučaju stručnjaci sa portala zastitanaradu.com.hr!

 


Kategorije: evidpro, program, vođenje

Ključne riječi: evidpro, program, vođenje, evidencije, zakonske obveze, zaštita na radu, zaštita od požara, zaštita okoliša, sanitarna kontrola